מצרכים:
1 חב’ פסטה (רצוי צינורות) 500 גרם
2 שמנת מתוקה
2 ביצים
1 כפית חרדל
1 כפית אבקת שום
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית מלח
200 גרם גבינה בולגרית מגורדת/חתוכה לקוביות
פירורי לחם
להכנה:
1. להכין את הפסטה לפי הוראות הכנת היצרן. לסנן ולשטוף במים קרים.
2. לשים את הפסטה בתבנית.
3. לערבב בקערה את כל הרכיבים למעט הפירורי לחם.
4. לשפוך על הפסטה, לערבב את הפסטה עם הרוטב ולהדק לתבנית.
5. לפזר מעל פירורי לחם.
6. לכסות את התבנית עם נייר כסף ולנקב בו מספר חורים.
7. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 40 דקות.
8. להוריד את נייר הכסף ולאפות את הפשטידה עד להשחמה.