למצרכים:
צרור כוסברה (של סופר) חתוך לא קטן מדי
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים חריפים שלמים (כדי שהדג לא יהיה חריף מדי)
8 שיני שום
חצי כוס שמן.
להכנה:
את כל המצרכים הנ"ל לשים בסיר שטוח בשכבות. ראשונה הכוסברה לאחר מכן הפלפלים, השום והפלפלים החריפים. לשים מעל הכל את השמן לכסות את הסיר ולאדות על אש נמוכה 10 דקות.
לוקחים 2 מושטים חתוכים לחתיכות (כל אחד לפי אהבתו) ושוטפים אותם היטב (יש כאלה שמפזרים מעל מלח/לימון/חומץ ומשרים לשעה אני לא!)
לאחר 10 דקות (כשהכל התרכך) לפזר מעל הכל 1 כף אבקת מרק, 2 כפות פפריקה מרוקאית, חצי כף כורכום, חצי כף פלפל שחור ומלח. לכסות בחצי כוס מים, לסדר את הדגים ובעזרת כף לשים את הרוטב גם מעל הדגים.
לבשל 40 דקות. בינתיים לחתוך עוד חצי צרור כוסברה ולפזר בתום הבישול על הדגים. הריח בבית משכר…..