למצרכים:
50 גרם חלמון (4 חלמונים)
400 גרם חמאה
200 גרם אבקת סוכר
5 גרם אבקת אפיה (חצי שקית/כפית אבקת אפיה)
מעט תמצית וניל
100 גרם אבקת שקדים
500 גרם קמח
100 גרם אבקת סוכר
לפיזור מעל:
ביצה טרופה
סוכר מעורבב בקינמון (לפי הכמות הרצויה)
להכנה:
1. במיקסר עם וו גיטרה לערבל את החלמון, חמאה, אבקת סוכר (200 גרם), אבקת אפיה, וניל ואבקת שקדים עד שלא יהיו גושי חמאה.
2. להוסיף את הקמח ואבקת הסוכר (100 גרם הנותרים) ולערבל עד שיהיה גוש אחיד של בצק.
3. לרדד את הבצק לעובי של 3.5 ס"מ, לחתוך לריבועים (לפי הגודל שבוחרים) ולהניח בתבנית בצורה מרווחת (הם תופחים מעט)
4. למרוח כל אחד בביצה טרופה ולפזר סוכר וקינמון.
5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לרבע שעה בערך או עד שיזהיבו.