למצרכים:
2 כרעיים מחולקים
לרוטב:
1 כוס מיץ תפוחים של “פרימור”
1 כף חרדל דיז’ון
1/3 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
8 שיני שום
4 כוכבי אניס
4 מקלות קינמון
להכנה:
בתבנית אפייה להניח את חלקי העוף. להניח מסביב את שיני השום ואת הטימין.
לערבב בקערה את כל חומרי הרוטב היטב.
לצקת על העוף.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עם נייר כסף למשך 45 דקות.
להסיר את הנייר כסף, בעזרת כף לצקת את הרוטב על חלקי העוף ולהשחים כשהעופות גלויים לחום התנור לעוד רבע שעה. תוך כדי, לצקת רוטב על העוף מדי פעם.
להגיש בתוספת אורז לבן/פירה או כיד הדמיון הטובה.
בת א ב ו ן!