מצרכים:
1 חבילת מקרוני מס’ 7 מבושל לפי הוראות היצרן, שטוף ומסונן.
חלקי עוף (אני השתמשתי בכנפיים)
1.5 חבילות קטנות של רסק עגבניות
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כף מלח
2.5 כוסות מים
4 כפות שמן לטיגון
להכנה:
1. לטגן את חלקי העוף בסיר שמתאים לתנור, בשמן עד שישחימו מכל צדדיהם.
2. להוסיף את התבלינים והמים. לבשל כשלושת רבעי שעה עם סיר חצי מכוסה.
3. להוציא את העוף מהסיר לקערה, ולהוסיף לרוטב שנותר בסיר את רסק העגבניות. לערבב ולבשל על אש קטנה 5 דקות. לבדוק את טעמי הרוטב.
4. לשפוך פנימה את המקרוני ולערבב עם הרוטב. להניח מעל את חלקי העוף.
5. לחמם תנור לחום של 150 מעלות, להכניס את הסיר מכוסה לתנור לשעתיים.
6. אין מנה יותר טעימה ומנחמת ממנה זו.