למצרכים:
3 כרעיים מחולקים לשניים (פולקע ורבע)
2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוניות
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
4 גזרים חתוכים למקטעים של 5 ס”מ
6 שיני שום שלמות
עלים משני ענפים של אורגנו טרי קצוצים
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
פלפל שחור גרוס
חצי כפית אגוז מוסקט
1.5 כף אבקת מרק מעורבב עם 1/2 ליטר מים
4 כפות שמן זית
להכנה:
לחתוך לקלוף ולהכין את הירקות בצד.
לטגן את העוף בסיר שטוח עד שיזהיב. להוסיף את הירקות ולטגן יחד עוד כ- 5 דקות. להוסיף את התבלינים ולערבב.
להוסיף את המים (עם האבקת מרק) ולהנמיך את האש. לבשל עוד 40 דקות עם סיר חצי מכוסה.
והרי לכם מנה של עוף וירקות בניחוח איטלקי, הולך נפלא עם כל תוספת – אורז לבן, סלט ירקות רענן או כל העולה בדעתכם