אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגת תמרים ואגסים

עוגת תמרים ואגסים

24 בינואר 2018 12:24

למצרכים:

כוס תמרים כבושים (בוואקום) או 170 גרם

1 ורבע כוס מים

1 כפית סודה לשתיה

לחמם את שלושת המרכיבים ביחד בסיר קטן ולהמיס את התמרים. אם נשארים גושים, למעוך עם ממחה של פירה.

להעביר לקערה.

להוסיף:

60 גרם חמאה

כוס סוכר חום

2 ביצים

1.5 כוסות קמח

1 כפית וניל

1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד

לערבב הכל יחד עש שלא ישארו גושים והבלילה תהיה הומוגנית.

2 אגסים קלופים וחתוכים לרבעים ומהרבעים שוב רבעים.

לגימור העוגה:

בתבנית קוטר 24-25

להניח נייר אפייה, על נייר האפייה לסדר את האגסים החתוכים, מעל לשפוך את בלילת העוגה.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה (לבדוק עם קיסם).

להמתין עד שהעוגה תצטנן ולהפוך אותה.

 

 

פורסם ב: חגים, ט"ו בשבט, כללי, מתוקים, עוגות, עוגות ועוגיות, ראש השנה תגיות: אגסים, אגסים אמריקאים, אוכל שבא מהלב, אלונה זוהר, בחושה, טו בשבט, מהירה, מתכון, עוגה בחושה, עוגת עם אגסים, עוגת תמרים, קלה, תמרים, תמרים בוואקום
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס