למצרכים:
כוס תמרים כבושים (בוואקום) או 170 גרם
1 ורבע כוס מים
1 כפית סודה לשתיה
לחמם את שלושת המרכיבים ביחד בסיר קטן ולהמיס את התמרים. אם נשארים גושים, למעוך עם ממחה של פירה.
להעביר לקערה.
להוסיף:
60 גרם חמאה
כוס סוכר חום
2 ביצים
1.5 כוסות קמח
1 כפית וניל
1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
לערבב הכל יחד עש שלא ישארו גושים והבלילה תהיה הומוגנית.
2 אגסים קלופים וחתוכים לרבעים ומהרבעים שוב רבעים.
לגימור העוגה:
בתבנית קוטר 24-25
להניח נייר אפייה, על נייר האפייה לסדר את האגסים החתוכים, מעל לשפוך את בלילת העוגה.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד 40 דקות או עד שהעוגה מוכנה (לבדוק עם קיסם).
להמתין עד שהעוגה תצטנן ולהפוך אותה.