אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגת שזיפים של פעם

עוגת שזיפים של פעם

11 בספטמבר 2016 10:27

לבצק:

150 גרם חמאה

חצי כוס סוכר

3 חלמונים

1 כפית תמצית וניל איכותית

60 גרם שקדים טחונים דק

160 גרם קמח

1 כפית אבקת אפיה

למלית השזיפים:

1 ק"ג שזיפים אדומים רכים – מומלץ מזן סנטה רוזה חתוכים גס או מזן שגיב

2 כפות פירורי לחם

לציפוי:

3 חלבונים

1/2 כוס סוכר

להכנה:

לעבד את כל מצרכי הבצק, עד קבלת בצק אחיד.

לחלק את הבצק לשליש ושני שליש. את השליש להקפיא ואת היתרה להעביר לתבנית אפייה משומנת ולשטח באופן אחיד.

לפזר מעל הבצק את הפירורי לחם ומעל את חתיכות השזיפים.

ולאפות בתנור שחומם מראש כ- 20 דקות.

להקציף חלבונים עם הסוכר. להוציא את התבנית מהתנור ולמרוח את הקצף מעל השזיפים.

בעזרת פומפייה גסה לגרד בצק ששמנו מבעוד מועד במקפיא.

לאפות 15 דקות נוספות.

פורסם ב: כללי
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס