למצרכים:
3 שרוולים של ביסקוויטים
240 גרם נוזל קוקוס או מים או חלב
200 גרם סוכר
חצי כוס קקאו
100 גרם אגוזי לוז קלויים קצוצים
150 גרם חמאה
1/2 בקבוקון של ווניל
לציפוי:
120 גרם שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד צ'יפס מריר
100 גרם שבבי קשיו
אופן הכנה:
- לשים את הביסקוויטים בשקית לסגור אותה ולמעוך אותם לחתיכות קטנות (לא פירורים) להעביר לקערה.
- לשים מי קוקוס בסיר קטן. להוסיף את הסוכר ואת הקקאו. לערבב היטב עד המסה והסמכה.
- להוסיף חמאה ולהעביר לגז. להסמיך תוך כדי ערבוב על הגז.
- להוסיף אגוזי לוז לקערת הביסקוויטים.
- לשפוך מעל את רוטב החם. לערבב יחד.
- להעביר לתבנית המצופה בניילון נצמד. נשפוך מעל את הבלילה וניישר תוך כדי דחיסה.
- להניח במקפיא למשך שעתיים.
- להמיס שוקולד עם שמנת במיקרו. לערבב עד המסה מלאה.
- לשפוך על העוגה ולעטר בשבבי קשיו.
נכון שזב ממש פשוט וקל? אז יאללה לעבודה…
הצטרפו אליי ונכין ביחד את העוגה: