4 ביצים (קטנות)
250 גרם ריקוטה
120 גרם נוטלה
50 גרם חמאה רכה
50 מ”ל חלב
180 גרם סוכר
180 גרם קמח תופח
100 גרם אגוזי לוז קצוצים
למריחה מעל:
ממרח שוקולד נוטלה
לעיטור:
אגוזי לוז, סוכריות וכדו’
להכנה:
1. להפריד את החלמונים מהחלבונים.
2. מקציפים היטב את החלמונים עם סוכר וחמאה (רצוי עם מטרפה/מיקסר עם וו גיטרה) עד שיהיה קרם בהיר ותפוח.
3. להוסיף את הריקוטה ואת הנוטלה ולערבב היטב יחד. להוסיף את החלב.
4. להוסיף את הקמח ואת האגוזים הקצוצים ולערבב יחד היטב. עד שהכל יהיה אחיד.
5. להקציף את החלבונים לקצף קשה.
6. לערבב את החלבונים בקיפול לתוך עיסת השוקולד.
7. להעביר לתבנית משומנת ולאפות 35 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות
8. לצנן את העוגה ולמרוח עליה ממרח נוטלה – ולעטר לפי רצונכם.