אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר

עוגת ריקוטלה

25 במאי 2019 12:51

4 ביצים (קטנות)

250 גרם ריקוטה

120 גרם נוטלה

50 גרם חמאה רכה

50 מ”ל חלב

180 גרם סוכר

180 גרם קמח תופח

100 גרם אגוזי לוז קצוצים

למריחה מעל:

ממרח שוקולד נוטלה

לעיטור:

אגוזי לוז, סוכריות וכדו’

להכנה:

1. להפריד את החלמונים מהחלבונים.

2. מקציפים היטב את החלמונים עם סוכר וחמאה (רצוי עם מטרפה/מיקסר עם וו גיטרה) עד שיהיה קרם בהיר ותפוח.

3. להוסיף את הריקוטה ואת הנוטלה ולערבב היטב יחד. להוסיף את החלב.

4. להוסיף את הקמח ואת האגוזים הקצוצים ולערבב יחד היטב. עד שהכל יהיה אחיד.

5. להקציף את החלבונים לקצף קשה.

6. לערבב את החלבונים בקיפול לתוך עיסת השוקולד.

7. להעביר לתבנית משומנת ולאפות 35 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות

8. לצנן את העוגה ולמרוח עליה ממרח נוטלה – ולעטר לפי רצונכם.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, חגים, עוגות ועוגיות, שבועות תגיות: אלונה זוהר, בחושה, טעימה, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהירה, מיוחדת, מתכון, נוטלה, עוגה, עסיסית, ריקוטה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס