למצרכים:
3 כוסות של פירות טריים חתוכים מעורבבים בשלוש כפות סוכר וניל ( להניח בצד חצי שעה לפחות)
1 קופסא של גבינת שמנת
3 ביצים
1/2 כוס שמן זית
1 כוס סוכר
1.5 כוסות קמח תופח
1 כפית תמצית וניל
להכנה:
לערבב בעזרת מטרפה את כל המצרכים "הרטובים" ולאחר שהבלילה הומוגנית, להוסיף את הקמח.
להניח את הבלילה בתבנית משומנת, ומעליה לפזר את הפירות.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
לצנן ולפזר אבקת סוכר לפני ההגשה.