למצרכים:
3 כוסות של פירות חתוכים מעורבבים בשלוש כפות סוכר וניל (חצי שעה לפחות)
1 קופסא של גבינת שמנת, על בסיס יוגורט יווני (פיראוס)
3 ביצים
1/2 כוס שמן זית
1 כוס סוכר
1.5 כוסות קמח תופח
1 כפית תמצית וניל
להכנה:
לערבב בעזרת מטרפה את כל המצרכים “הרטובים” ולאחר שהבלילה הומוגנית, להוסיף את הקמח.
להניח את הבלילה בתבנית משומנת, ומעליה לפזר את הפירות.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
לפזר אבקת סוכר ו….להרגיש יוון