למצרכים:
4 ביצים
1 כוס סוכר חום
1.5 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 קופסא של שמנת מתוקה (250 מ”ל)
4 כפות תמצית רום
8 נקטרינות חתוכות
4 כפות של קונפיטורה איכותית
להכנה:
לחתוך את הנקטרינות ולערבב אותן עם הקונפיטורה.
בקערה נפרדת לערבב היטב את כל החומרים (פרט לאפרסקים).
לשמן תבנית אפיה (אני אוהבת עם תרסיס שמן). לשים חצי מהבלילה בתבנית, עליה לשים את הפירות ומעל לשים את שארית הבלילה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 45 דקות (או עד שהעוגה מוכנה).