למצרכים: (תבנית גודל 24)
4 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
2 כוסות קמח
1/2 קופסא שמנת מתוקה
1 שקית אבקת אפיה
2 כפיות תמצית וניל
למשמשים:
14 משמשים חצויים מגולענים
3 כפות סוכר
להכנה:
1. לשים את המשמשים בקערה לבזוק עליהם את הסוכר, לערבב ולהניח לחצי שעה.
2. בקערת מיקסר עם וו הקצפה לשים את הביצים השלמות והסוכר ולהקציף יחד 5 דקות עד שמקבלים הקצפה בהירה ותפוחה. להוסיף את השמן ותמצית הוניל ולהקציף עוד 2 דקות יחד.
3. לערבב בקערה קטנה את הקמח ואבקת האפיה ולנפות לקערת המיקסר תוך כדי פעולת המיקסר במהירות איטית. להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב יחד במיקסר על לאיחוד.
4. לשמן תבנית עגולה ולשפוך פנימה את העיסה. לשים מעל את המישמשים קרובים אחד לשני ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות או עד שהעוגה מוכנה.
5. לקרר היטב ולעטר באבקת סוכר.