אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר

עוגת מישמשים

16 במאי 2019 7:51

למצרכים: (תבנית גודל 24)

4 ביצים שלמות

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

2 כוסות קמח

1/2 קופסא שמנת מתוקה

1 שקית אבקת אפיה

2 כפיות תמצית וניל

למשמשים:

14 משמשים חצויים מגולענים

3 כפות סוכר

להכנה:

1. לשים את המשמשים בקערה לבזוק עליהם את הסוכר, לערבב ולהניח לחצי שעה.

2. בקערת מיקסר עם וו הקצפה לשים את הביצים השלמות והסוכר ולהקציף יחד 5 דקות עד שמקבלים הקצפה בהירה ותפוחה. להוסיף את השמן ותמצית הוניל ולהקציף עוד 2 דקות יחד.

3. לערבב בקערה קטנה את הקמח ואבקת האפיה ולנפות לקערת המיקסר תוך כדי פעולת המיקסר במהירות איטית. להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב יחד במיקסר על לאיחוד.

4. לשמן תבנית עגולה ולשפוך פנימה את העיסה. לשים מעל את המישמשים קרובים אחד לשני ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות או עד שהעוגה מוכנה.

5. לקרר היטב ולעטר באבקת סוכר.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, עוגות ועוגיות, קינוחים תגיות: אלונה זוהר, בחושה, בצ'יק, כשאוכל ואהבה נפגשים, משמשים, מתכון, עוגה, פרי, קיץ, קלה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס