למצרכים:
2 קופסאות יוגורט יווני (7% שומן של שטראוס)
2/3 כוס שמן זית
11/4 כוסות סוכר
3 ביצים
2.5 כוסות קמח תופח
גרידה מלימון 1
4 כפות מיץ לימון
לבזיקה מעל:
אבקת סוכר
להכנה:
לערבב בעזרת מטרפה למשך דקה את היוגורט, הביצים, הסוכר והשמן זית.
להוסיף את הגרידת לימון והמיץ לימון. להוסיף את הקמח ולערבב רק עד קבלת עיסה הומוגנית.
להעביר לתבנית משומנת. לאפות בחום של 170 מעלות למשך כ- 40 דקות.
לצנן ולבזוק אבקת סוכר.
עכשיו תטעמו….תעבדו את הטעמים בפה….תגידו אם היא לא מושלמת!