זאת באמת באמת מיוחדת ואלוהית!
שכבת שוקולד:
להמיס בסיר:
1/2 כוס חלב
2 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס סוכר
100 גרם חמאה
כשהכל נמס להוסיף לסיר:
1/2 כוס קמח תופח
3 חלמונים
להקציף במיקסר עם וו הקצפה:
3 חלבונים
2 כפות סוכר
לערבב את השוקולד עם הקצף.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות בתבנית עם מים למשך 15 דקות. אחרי 15 דקות לשים מעל את שכבת הגבינה.
שכבת הגבינה:
300 גרם בלילה של עוגת גבינה השף הלבן
200 סמ”ק שמנת חמוצה
25 גרם קמח
1 ביצה
תמצית ווניל
50 גרם חלב
2 כפות סוכר.
לערבב הכל בעזרת מטרפה ולשים מעל שכבת השוקולד האפויה. לאפות יחד עוד 30 דקות בחום של 180 מעלות.
לצנן את העוגה במקרר לשלוש שעות לפחות.
לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
250 סמ”ק שמנת מתוקה
להמיס במיקרו ולצקת על העוגה.
לעיטור:
1 שמנת מתוקה השף הלבן
2 כפות אינסטנט פודינג ווניל
2 כפות סוכר
להקציף יחד ולעטר בעזרת שק זילוף וצנתר.
זה סתם נראה ארוך ומסובך תצפו בסרטון ותראו כמה זה פשוט וקל!
ב ה צ ל ח ה !!