מצרכים: (תבנית 24)
לבסיס:
100 גרם סוכר
200 גרם חמאה
1 ביצה
300 גרם קמח
למלית:
600 גרם בלילה לעוגת גבינה של השף הלבן (או 600 גרם גבינה 5 אחוז+1 כוס סוכר)
400 גרם שמנת חמוצה
50 גרם קמח
2 ביצים
תמצית ווניל
4 כפות סוכר
(אם משתמשים בגבינה רגילה יש לוותר על הסוכר)
60 גרם תפוזים מסוכרים
זסט מתפוז אחד
לקרם תפוזים:
4 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
2/3 כוס מיץ תפוזים (שני שליש)
זסט מ-2 תפוזים
150 גרם חמאה
לעיטור:
קליפות תפוזים מסוכרות
להכנה:
לערבב במיקסר עם וו גיטרה את חומרי התחתית. לרדד על משטח מקומח ולקרוץ עיגול בגודל תבנית עגולה. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
למלית:
לערבב את כל המצרכים ולצקת על התחתית המוכנה.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות. לצנן במקרר.
לקרם תפוזים:
להניח את כל המצרכים בסיר ולערבב עד שמסמיך. כל העת יש לערבב היטב את הקרם.
לסנן את הקרם ולצקת על העוגה.
יש לקרר לילה לפני ההגשה.
למתכון המצולם בערוץ היוטיוב שלי: