למצרכים: (תבנית 26″)
לבסיס:
2 שרוולים של פתי בר
100 גרם חמאה מומסת
למלית:
1 גביע של גלידת LA FRUTTA בטעם סורבה תות שדה ופירות אדומים (נסטלה) שהוצאנו מהמקפיא משך חצי שעה לפני הכנת העוגה
500 גרם שמנת מתוקה
1 חב’ אינסטנט פודינג ווניל
600 גרם גבינה לבנה
3 כפות סוכר
לציפוי:
500 גרם שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג ווניל
2 כפות סוכר
1 חב’ פטל שחור טרי
להכנה:
1. לבסיס: לערבב את החמאה המומסת עם הפתי בר. לשטח בתבנית ולהדק היטב.
2. למלית: בקערת מיקסר להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג והסוכר לקרם יציב. להוסיף את הגבינה והגלידה (אחרי שישבה חצי שעה מחוץ למקפיא). לערבב במיקסר עוד מספר סיבובים עד קבלת בלילה חלקה.
3. לצקת את הבלילה על תחתית הפתי בר. ליישר ולשים במקפיא ללילה.
4. להקציף שמנת, אינסטנט וסוכר לקבלת קרם יציב. לזלף על גבי העוגה בעזרת שק זילוף וצנתר חלק. לסדר במרכז פטל שחור טרי ו……להגיש
***** ניתן להוסיף לבלילה פירות אדומים כמו פטל קפוא, תותים או דובדבנים. אני אוהבת את הבלילה חלקה.
בהצלחה ובתיאבון