למצרכים: (תבנית אינגליש קייק)
3 ביצים שלמות
200 גרם חמאה מומסת
1 כוס סוכר
1 שוט של אספרסו
1/3 פחית של חלב קוקוס
1.5 כוסות קמח תופח
תמצית וניל
1/3 כוס חלב
1 כף קקאו
להכנה:
לשים בקערה את הביצים ולערבב אותם עם הסוכר היטב בעזרת מטרפה.
להוסיף את החמאה ולערבב יחד.
להוסיף את האספרסו, חלב הקוקוס והווניל ולערבב.
להוסיף את הקמח ולערבב יחד עד איחוד.
לצקת 2/3 מהבלילה לתבנית.
בקערה נפרדת לערבב את החלב עם הקקאו ושליש הבלילה הנותרת. לשפוך על הבלילה בתבנית ולשיש בעזרת מזלג.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה מוכנה.