אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגת אספרסו

עוגת אספרסו

10 ביולי 2019 8:22

למצרכים: (תבנית אינגליש קייק)

3 ביצים שלמות

200 גרם חמאה מומסת

1 כוס סוכר

1 שוט של אספרסו

1/3 פחית של חלב קוקוס

1.5 כוסות קמח תופח

תמצית וניל

1/3 כוס חלב

1 כף קקאו

להכנה:

לשים בקערה את הביצים ולערבב אותם עם הסוכר היטב בעזרת מטרפה.

להוסיף את החמאה ולערבב יחד.

להוסיף את האספרסו, חלב הקוקוס והווניל ולערבב.

להוסיף את הקמח ולערבב יחד עד איחוד.

לצקת 2/3 מהבלילה לתבנית.

בקערה נפרדת לערבב את החלב עם הקקאו ושליש הבלילה הנותרת. לשפוך על הבלילה בתבנית ולשיש בעזרת מזלג.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה מוכנה.

 

פורסם ב: מנות בצ'יק צ'ק, מתוקים, עוגות, עוגות ועוגיות תגיות: אלונה זוהר, אספרסו, בחושה, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהירה, מיוחדת, מתכון, עוגה, קיץ, קלה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס