למצרכים: (16 עוגיות)
170 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס סוכר לבן
2 ביצים טרופות בקערה
1 חב’ אינסטנט פודינג שוקולד
1/4 כוס קקאו
2 ורבע כוסות קמח
1 ורבע כפיות סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
2 כפיות תמצית ווניל
1 כוס שוקולד מריר גרוס בעזרת סכין לחתיכות בינוניות
1/2 כוס שוקולד לבן גרוס בעזרת סכין לחתיכות בינוניות
16 פרלינים של שוקולד לבן, או 32 קוביות (לשים אחת על השנייה)
אופן הכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה להקציף את החמאה עם הסוכרים. כשיהיו במרקם קרמי להוסיף את הביצים אחת אחת עם הפסקות. סה”כ להקציף הכל יחד כ- 7 דק’. להוסיף את הווניל.
2. בקערה נפרדת, לשים את שאר החומרים היבשים, כולל השוקולד הלבן והשחור הקצוצים. לערבב ולהוסיף לקרם החמאה בערבוב רק עד שיתאחדו.
3. לגלגל עיגולים בקוטר 4 ס”מ ולהניח על תבנית עם נייר אפיה. להניח מעל שוקולד לבן ומעל לכסות בעוד חתיכת בצק, כך שהשוקולד הלבן לא יהיה גלוי.
4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 10-12 דקות.
5. להמתין לצינון ולאכול אותן חמימות.
******ניתן ורצוי לחמם מעט לפני שאוכלים – כך הן במקור….