עוגיות שחיתות מטריפות
במיקסר עם וו ההקצפה לשים:
4 ביצים שלמות
225 גרם סוכר
להקציף עד לקבלת קצף תפוח מאוד ובהיר.
להמיס במיקרו:
330 גרם שוקולד מריר
45 גרם חמאה
לערבב היטב.
לערבב:
את השוקולד עם הקצף. רצוי תוך כדי עוד כמה סיבובים במיקסר ולא ביד על מנת שהבלילה תהיה אחידה.
להוסיף לקערת המיקסר 70 גרם קמח תופח (או 60 גרם קמח+1 שקית אבקת אפיה) ומעט ונילין (או מקל וניל חלקו הפנימי) לסובב עוד כמה סיבובים במיקסר עד שהכל יתאחד.
להוסיף 180 גרם אגוזי מלך קצוצים + 180 גרם שוקולד ציפס.
לערבב הכל עד שיתאחד – בתנועות קיפול ובעדינות!
בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ליצור גבעות קטנות בשק זילוף חד פעמי או בעזרת כפית במרווחים – העוגיות מתפשטות מעט.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות 8 דקות.
והריח…. אוחחח הריח….