אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגיות שחיתות

עוגיות שחיתות

14 במרץ 2024 10:20

עוגיות שחיתות מטריפות

במיקסר עם וו ההקצפה לשים:

4 ביצים שלמות

225 גרם סוכר

להקציף עד לקבלת קצף תפוח מאוד ובהיר.

להמיס במיקרו:

330 גרם שוקולד מריר

45 גרם חמאה

לערבב היטב.

לערבב:

את השוקולד עם הקצף. רצוי תוך כדי עוד כמה סיבובים במיקסר ולא ביד על מנת שהבלילה תהיה אחידה.

להוסיף לקערת המיקסר 70 גרם קמח תופח (או 60 גרם קמח+1 שקית אבקת אפיה) ומעט ונילין (או מקל וניל חלקו הפנימי) לסובב עוד כמה סיבובים במיקסר עד שהכל יתאחד.

להוסיף 180 גרם אגוזי מלך קצוצים + 180 גרם שוקולד ציפס.

לערבב הכל עד שיתאחד – בתנועות קיפול ובעדינות!

בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה ליצור גבעות קטנות בשק זילוף חד פעמי או בעזרת כפית במרווחים – העוגיות מתפשטות מעט.

לאפות בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות 8 דקות.

והריח…. אוחחח הריח….

 

 

פורסם ב: עוגות ועוגיות תגיות: אגוזים, עוגיות, שוקולד
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס