אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
עוגיות פלורנטין

עוגיות פלורנטין

14 במרץ 2024 10:50

עוגיות פלורנטין

עוגיות דקיקות כתחרה של שקדים פרוסים, ממכרות בטעמן.

למצרכים:

200 גרם סוכר

125 סמ"ק שמנת מתוקה

1/2 כוס דבש

50 גרם חמאה

2 כפות לימון/תפוז מגורר (לא לוותר)

תמצית וניל

3 כפות קמח

450 גרם שקדים פרוסים

להכנה:

1. לשים בסיר את כל הרכיבים למעט הקמח והשקדים ומבשלים הכל עד שנראה אחיד. להסיר מהאש ולהוסיף את הקמח והשקדים.

2. להניח בתבנית אפיה במרחקים גדולים אחד מהשני בכל פעם כף מהעיסה- רצוי ללא הרבה נוזל מהסיר….

3. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 5-6 דקות. לחכות לקירור מלא לפני נגיעה בעוגיה. לשמור בקופסה אטומה עם נייר מפריד בין שכבה לשכבה.

 

פורסם ב: עוגות ועוגיות תגיות: פלורנטין, שקדים, שקשים פרוסים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס