למצרכים:
2 כוסות גרעיני חמנייה
2 כוסות גרעיני דלעת
1 כוס שומשום
1 כוס אגוזי מלך
4 חלבונים
8 כפות סוכר חום
להכנה:
1. לקלות את השומשום והגרעינים – אני פיזרתי על נייר אפיה בתבנית אפיה את כל הפיצוחים (למעט האגוזים) וקליתי בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כרבע שעה או שמזהיבים מעט – זהירות, לא לשרוף!!!
2. בקערה גדולה לשים את החלבונים והסוכר ולערבב עם מזלג או עם מטרפה.
3. לערבב את הפיצוחים והאגוזים עם החלבונים היטב כך שיהיו מצופים בחלבון.
4. בעזרת כף להניח בתבנית אפיה (כשעליה נייר אפיה) תלוליות של עוגיות במרווחים קטנים אחד מהשני.
5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כרבע שעה-20 דקות או עד שהעוגיות משחימות.
6. לשמור בקופסה אטומה (אם יספיקו להגיע לקופסה)