למצרכים:
200 גרם חמאה מלוחה
1/2 כוס סוכר לבן
1/4 כוס סוכר חום
200 גרם קמח
100 גרם אגוז מלך טחון
170 גרם שוקולד חלב קצוץ בעזרת סכין
לגלגול:
ביצה
סוכר חום
להכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה לעבד את החמאה ושני סוגי הסוכר, עד קבלת תערובת קרמית. להוסיף את הקמח והאגוזים הטחונים. לעבד עד קבלת בצק. להוסיף את השוקולד ולאחד.
להניח את הבצק על משטח עבודה. לגלגל אותו לנקניק ארוך בקוטר של 8 ס”מ ולהניח במקפיא לשעתיים..
למרוח את הגליל בביצה טרופה ולגלגל אותו בסוכר חום. לחתוך לפרוסות בעובי של 3 ס”מ.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד שיזהיבו.