את העוגיות הללו יצרתי על בסיס עוגיות שהייתי מכינה בעבר. עוגיות טחינה. כשחברת אחווה יצרה מוצר של טחינה עם שוקולד ללא סוכר ידעתי שאוכל לשלב את העוגיות הנפלאות הללו עם שוקולד. לא טעיתי. זו הצלחה!
למצרכים:
3 כוסות קמח תופח
1 כוס טחינה עם שוקולד ללא תוספת סוכר (של חברת אחווה)
1 כוס סוכר
200 גרם חמאה רכה
אופן ההכנה:
פשוט מאוד! לערבב בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר, להוסיף את הטחינה ולבסוף את הקמח.
ליצור עיגולים קטנים (בקוטר 4 ס”מ) הן תופחות.
להניח אותן בצורה מרווחת בתבנית אפיה על נייר אפיה.
לאפות בחום של 170 מעלות למשך 20 דק.
לקרר אותן היטב ולהניח אותן בזהירות בקופסא אטומה.
תכינו קפה, קחו לכם צלחת עוגיות ותתפנקו!
ב ה צ ל ח ה!