אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
ספירלות ממולאות כל טוב

ספירלות ממולאות כל טוב

27 באפריל 2019 16:52

מצרכים לבצק:

1 ק”ג קמח עם שמרים (או 1 ק”ג קמח + 2.5 כפות שמרים יבשים)

1 כפית מלח

2 כפות סוכר

40 סמ”ק שמן זית (כ- 4 כפות)

400-450 סמ”ק מים פושרים

המצרכים למילוי (אופציות):

מילוי גבינה עם בצל ירוק

1 גבינת טוב טעם

1/2 קוביית גבינה בולגרית

בצל ירוק גדול חתוך לפרוסות דקות

1 כפית מלח (או לפי הטעם)

מילוי בצל רוקפור:

1 בצל אדום קצוץ

שמן זית

50 גרם רוקפור (לפורר ביד)

מילוי עגבניות מוצרלה:

100 גרם מוצרלה מגורדת

עלים מגבעול של בזיליקום

רוטב עגבניות

 לפיזור מעל:

שמן זית

גרעיני דלעת/זרעי פשתן, פרג, שומשום, בצל קצוץ, מלח גס, אורגנו יבש

להכנה:

1. לשים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו לישה ולעבד את הבצק למשך 5 דקות. להניח במקום חמים עד שיכפיל את נפחו.

2. להניח את הבצק על משטח מקומח ולחלק אותו ל-4.

3. לרדד בעזרת מערוך כל חלק לצורה צרה ומאורכת

2014-05-26 18.25.50

4. לפזר את המילוי באופן הבא:

מילוי בצל רוקפור: לפזר בצל קצוץ, עליו לטפטף שמן זית ולפזר חתיכות רוקפור

2014-05-26 18.20.36

מילוי גבינה ובצל ירוק: לערבב את כל הרכיבים היטב. לעשות מהמילוי נקניק ארוך ולהניח על הבצק בצד הקרוב אלינו

2014-05-26 18.23.56

מילוי עגבניות מוצרלה: למרוח רוטב עגבניות, לפזר מוצרלה ועלי בזיליקום

2014-05-26 18.28.44

לגלגל כל חלק לצורה של ספירלה כאשר בכל פעם את הקצה הסופי לשים מתחת לספירלה.

2014-05-26 18.45.57

2014-05-26 18.46.24

2014-05-26 18.46.32

למרוח כל ספירלה בשמן זית בעזרת מברשת ולפזר מעל תוספת שאתם בוחרים. לאפות את הספירלות חצי שעה בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, חגים, מאפים, שבועות תגיות: אלונה זוהר, בצל, גבינה, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מוצרלה, מתכון, ספירלה, עגבניות, שבלול, שמרים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס