אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
ספינג' – כל הסודות להכנה!

ספינג' – כל הסודות להכנה!

17 בנובמבר 2019 13:40

למצרכים:

לבצק:

1 ק"ג קמח

1 שקית שמרית (50 גרם)

5 כפות סוכר

1 כף מלח

כ- 800 סמ"ק מים

לטיגון:

שמן עמוק

לפיזור:

סוכר או אבקת סוכר

להכנה:

לשים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל מצרכי הבצק. לעבד רק עד איחוד וממש עוד מעט אחרי (נראה כמו בסרטון המצורף).

לכסות ולהתפיח עד הכפלת הנפח.

לחמם שמן בסוטאז' או כל סיר רחב עם תחתית עבה או כפולה.

לשמן את הידיים (הבצק דביק) וליצור עיגולים עם חור באמצע.

לשים בשמן החם, כשמזהיב להפוך. לשים לב שהשמן לא חם מדי על מנת שהטיגון מיטבי.

להעביר את הספינג' לנייר סופג, לגלגל בסוכר או לפזר אבקת סוכר ולהגיש.

הכי טעים לאכול כשזה חמים.

סרטון הדגמה להכנת המתכון:

 

פורסם ב: חגים, חנוכה תגיות: אוכל שבא מהלב, אלונה, אלונה זוהר, חנוכה, כשאוכל ואהבה נפגשים, מהיר, מיוחד, מתכון, מתכונים, נוסטלגיה, ספינג', ריקי
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס