למצרכים:
4 תפוחי אדמה בינוניים מבושלים בקליפתם
2 ביצים קשות
1 בצל
חצי שמיר (גודל צרור של סופר)
4 מלפפונים חמוצים חתוכים לקוביות (רצוי מלפפונים בחומץ)
2 כפות חומץ
מלח
פלפל
מיונז
אופן הכנה:
לקלף את תפוחי האדמה ולחתוך לקוביות. לחתוך את ביצים לקוביות ולהוסיף. לקצוץ את הבצל ולהוסיף גם כן לקערה.
לקצץ דק שמיר (תלוי כמה אוהבים אותו), להוסיף את קוביות המלפפונים.
לתבל – מלח פלפל ו-2 כפות חומץ. להוסיף 2 כפות מיונית.
לערבב הכל בכלי גדול – בזהירות עם כף שהרכיבים לא יאבדו את צורתם.
טעים מאוד בעיקר יום אחרי.