למצרכים:
חסה
פקאן סיני
פירות עונה יפים וצבעוניים (בחורף אני שמה תותים או אפרסמון או שניהם, בקיץ – נקטרינה)
לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון טרי
2/3 כוס שמן קנולה
2 כפות חרדל
1 כף דבש
1 כף שום כתוש טרי
מלח ופלפל לפי הטעם
מים לדילול במקרה הצורך
להכנה:
שוטפים את החסה וחשוב לא פחות מייבשים אותה. קורעים אותה בידיים לפי הגודל שבוחרים.
במג’ימיקס שמים את כל החומרים לרוטב, אם צריך מדללים במעט מים.
שופכים על החסה, מערבבים בידיים היטב, כך שהרוטב יצפה את העלים מעטרים בתות או אפרסון או שניהם, ומפזרים גם פקאן סיני. הסלט תמידדד קוצר מחמאות ובקשות למתכון