למצרכים:
4 כרעיים חתוכים לשניים (או לפי כמות הסועדים)
12 תפוחי אדמה חתוכים לפרוסות
שמן לטיגון עמוק
כמון
פפריקה מתוקה
פלפל שחור
מלח
אבקת מרק
כורכום (לצבע)
מים
להכנה:
את תפוחי האדמה לטגן בשמן עמוק כמו לצ’יפס (חובה שיהיו שזופים מאוד – שחומים!!!) לשים על נייר סופג בצד.
את כרעי העוף לטגן בסיר גדול שטוח, לטגן משני הצדדים עד שישחימו מעט. להוסיף 2 כפות פפריקה, 1 כפית כורכום, 1 כף מלח, 2 כפות אבקת מרק וחצי כפית פלפל שחור גרוס, להוסיף בערך 2.5 כוסות מים ולבשל אחרי רתיחה על אש קטנה כשלושת רבעי שעה.
אחרי שלושת רבעי השעה להוסיף את תפוחי האדמה לסיר, לערבב את הסיר תוך כדי ניעור (כדי לא למעוך את תפוחי האדמה) ולבשל עם חצי מכסה עוד שלושת רבעי שעה.