אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
סורבה תות שדה

סורבה תות שדה

26 בספטמבר 2021 8:12

למצרכים:

1 ק"ג תות שדה, שטוף וללא העלים

1.5 כוסות סוכר

3 כוסות מים

מיץ מ-2 לימונים

ענף נענע

להכנה:

1. בסיר קטן, לשים את המים, הסוכר, מיץ הלימון והנענע ולהביא לרתיחה. לסנן את הסירופ.

2. לרסק את התות שדה במעבד מזון. להעביר לקערה גדולה.

3. לערבב את הסירופ המסונן שקיבלנו יחד עם התות שדה.

4. לכסות את הסורבה ולהניח במקפיא. כל כמה שעות, לנער את הקערה ולרסק את הסורבה בעזרת מזלג.

5. הגלידה איננה קופאת לחלוטין. היא איננה קרטיב. היא גלידה עשירה בפרי, טעימה ורכה.

עכשיו, רוצו לירקן, תקנו קילו תות ותכינו סורבה של הלייף. לא תרצו לקנות שוב גלידה אחריו…. מתאים במיוחד לימים חמים אלה…

פורסם ב: מתוקים, מתוקים, קינוחים תגיות: אוכל שבא מהלב, אלונה זוהר, גלידה, מתוק, מתכון, סורבה, סורבה אלונה זוהר, סורבה תות שדה, קינוח, תות שדה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס