אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
סברינה חורפית

סברינה חורפית

26 בנובמבר 2019 8:46

להכנה:

מכינים עוגת תפוזים חורפית ומשאירים שליש ממנה לטובת הסברינה.

אופים אותה בחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

לאחר צינון העוגה, עושים בה חורים בעזרת שיפוד.

מכינים סירופ:

1 כוס מיץ תפוזים סחוט

100 גרם סוכר

1 כף תמצית רום

מערבבים ושמים דקה במיקרו עד שהסירופ יימס.

שופכים על העוגה.

להכנת הקצפת:

2 חבילות שמנת מתוקה

4 כפות סוכר

להקציף עד שתהיה קצפת יציבה ולשים על העוגה.

לשים דובדבנים ו…להגיש 🙂

סרטון להכנת המתכון:

 

פורסם ב: עוגות, עוגות ועוגיות, קינוחים תגיות: אלונה, זוהר, חורפית, יוטיוב, כשאוכל ואהבה נפגשים, מתכון, נוסטלגיה, סברינה, סרטון, קינוח, תפוזים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס