למצרכים:
1 חציל בינוני קלוף חתוך לקוביות גדולות
1 ביצה L
70 גרם גבינה בולגרית פיראוס מפוררת
1 כוס קמח תופח
1 כף רוטב פסטו
מלח לפי הטעם
להכנה:
1. להרתיח מים בסיר בינוני ולהוסיף את החצילים. לבשל במים הרותחים למשך 20 דקות. להוציא למסננת ולנקז נוזלים.
2. למעוך את החצילים בקערה ולהוסיף פסטו. להוסיף את הביצה, הקמח התופח והגבינה הבולגרית ומלח (לפי הטעם). לערבב הכל היטב.
3. לחמם שמן בשכבה דקה במחבת.
4. להעביר מנות של לביבות בעזרת כף לשמן החם ולטגן משני הצדדים.
5. להעביר לנייר סופג ולהגיש עם קרם פרש ורוטב פסטו ליד.
תענוג! בתיאבון