אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
צ'ורוס

צ'ורוס

7 בינואר 2019 14:24

למצרכים:

2 כוסות מים

2.5 כוסות קמח

200 גרם חמאה

3 כפות סוכר

1/2 כפית מלח

4 ביצים

שמן לטיגון עמוק

לבזיקה מעל:

1/2 כוס סוכר

1 כפית גדושה קינמון

להכנה:

1. לשים בסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח ולהביא לרתיחה.

2. להוסיף את הקמח בבת אחת ולערבב עד איחוד. להוריד מהגז.

3. להעביר את המסה לקערת מיקסר עם וו גיטרה ולהוסיף את הביצים אחת אחת. המסה מתפרקת כל פעם לחתיכות ומתאחדת מחדש עם הוספת הביצים.

4. להעביר לשק זילוף עם צנתר משונן גדול.

5. לחמם שמן עמוק. לזלף נקניקים באורך 10 ס”מ ישירות לשמן, לחתוך בעזרת סכין או מספריים.

6. לטגן עד הזהבה.

7. לספוג את השמן ולהעביר לקערה עם הסוכר והקינמון.

8. להעביר לצלחת הגשה.

בואו איתי, למטבח שלי ונכין ביחד צ'ורוס:

פורסם ב: אינדקס מתכונים, חגים, קינוחים תגיות: אלונה זוהר, ברצלונה, חנוכה, טריק, כשאוכל ואהבה נפגשים, מתוק, מתכון, ספרד, צ'ורוס, קל
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס