למצרכים:
2 כוסות מים
2.5 כוסות קמח
200 גרם חמאה
3 כפות סוכר
1/2 כפית מלח
4 ביצים
שמן לטיגון עמוק
לבזיקה מעל:
1/2 כוס סוכר
1 כפית גדושה קינמון
להכנה:
1. לשים בסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח ולהביא לרתיחה.
2. להוסיף את הקמח בבת אחת ולערבב עד איחוד. להוריד מהגז.
3. להעביר את המסה לקערת מיקסר עם וו גיטרה ולהוסיף את הביצים אחת אחת. המסה מתפרקת כל פעם לחתיכות ומתאחדת מחדש עם הוספת הביצים.
4. להעביר לשק זילוף עם צנתר משונן גדול.
5. לחמם שמן עמוק. לזלף נקניקים באורך 10 ס”מ ישירות לשמן, לחתוך בעזרת סכין או מספריים.
6. לטגן עד הזהבה.
7. לספוג את השמן ולהעביר לקערה עם הסוכר והקינמון.
8. להעביר לצלחת הגשה.
בואו איתי, למטבח שלי ונכין ביחד צ'ורוס: