למצרכים:
1 חבילת בצק עלים
כ- 20 נקניקיות בגודל בינוני (אפשר גם נקניקיות קוקטייל לאירוח)
חרדל למריחה/קטשופ למריחה או שניהם יחד
ביצה למריחה
שומשום לבזיקה מעל
להכנה:
1. להפשיר את בצק העלים לילה במקרר.
2. לפתוח את הבצק ולחתוך אותו לריבועים.
3. למרוח כל קצה תחתון של ריבוע במעט חרדל/קטשופ או שניהם יחד
4. להניח את הנקניקייה ולגלגל אותה עם עוד חצי סיבוב נוסף כשהסגירה למטה. (זה בסדר אם הקצוות שלה נשארים חשופים)
5. להניח על נייר אפיה בתבנית מתאימה לתנור.
6. למרוח כל אחד בביצה טרופה ומעל לבזוק שומשום.
6. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לרבע שעה.