למצרכים:
נתח אוסובוקו (כ- 500 גרם)
2 גזרים חתוכים לקוביות
בצל גדול קצוץ
6 שיני שום
2 מקלות סלרי אמריקאי פרוסים
1 פלפל צ’ילי אדום חריף פרוס
1.5 כוסות שעועית לבנה (סנפרוסט)
1.5 כוסות שעועית אדומה (סנפרוסט)
2 כפות רסק עגבניות
3 כפות קמח לבן
שמן זית
פפריקה אדומה
כורכום
מלח
מים (כ- 3 ל’)
להכנה:
1. לחמם את הסיר ולהוסיף 3 כפות שמן זית. להוסיף את נתח האוסובוקו ולטגן אותו משני צידיו עד השחמה. להוציא את הנתח מהסיר ולהניח בצד.
2. לאותו השמן שטוגן הבשר, להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את שאר הירקות כולל השום ולערבב.
3. להוסיף את רסק העגבניות ולערבב. לפזר מעל את הקמח והתבלינים ולערבב.
4. להוסיף את הבשר וגם את המים. להוסיף מים עד לגובה המקסימום של הסיר. (אם זה סיר רגיל להוסיף 3 ליטר מים)
5. להביא לרתיחה. לסגור את מכסה הסיר, להנמיך את הגז ולבשל כ 45-60 דקות.