למצרכים (6 מנות בגודל 150 מ”ל כל אחת)
1 מיכל שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
3/4 כוס חלב
3 כפות קורנפלור מומס ב-2 כפות חלב
1/2 כפית מי ורדים (נרולי)
לסירופ ורדים:
4 כפות קונפיטורת תות שדה טובה
1/2 כפית מי ורדים (נרולי)
לקישוט:
קוקוס
שברי בוטנים קלויים קלופים לא מומלחים
להכנה:
1. בסיר קטן לשים את השמנת, החלב והסוכר ולהביא לרתיחה תוך כדי ערבוב.
2. אחרי רתיחה, להוסיף את הקורנפלור לשמנת תוך כדי ערבוב מתמיד. לבשל עד שמסמיך. להוסיף את מי הורדים ולערבב.
3. להעביר לכוסיות. לקרר שעתיים.
4. לערבב את קונפיטורת התות עם המי ורדים. לצקת מעל המלבי, לפזר קוקוס ובוטנים ויש לכם מנה מפנקת, ריחנית והכי הכי חשוב – טעימה!