אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
מאפינס פסטו

מאפינס פסטו

27 בינואר 2021 18:13

מצרכים: (9 יח)

2 ביצים

150 מ”ל חלב

200 גרם קמח

60 גרם גבינת פרמזן מגורדת

100 גרם

1 כפית מלח

1/2 כפית אבקת אפיה

להכנה:

לערבב בקערה את החלב והביצים בעזרת מטרפה.

להוסיף את שאר החומרים. לערבב היטב רק עד שיתאחדו.

לשים בתוך קוקוטים (תבניות חד פעמיות למאפינס) את העיסה בגובה 3/4 מהקוקוט. לפזר מעל צנוברים.

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 25 דקות.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, מאפים תגיות: אוכל שבא מהלב, אלונה זוהר, טעים, כשאוכל ואהבה נפגשים, מאפה פסטו, מאפינס, מתכון, פסטו
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס