אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר

מאפה שמרים שושנים עם פסטו ועגבניות מיובשות

26 במאי 2019 20:30

לבצק:
350 גרם קמח
1 ביצה
חצי כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
חצי כף מלח
1 קרם פרש (או שמנת חמוצה)
2 כפות שמן זית
כחצי כוס מים
למלית:
1 צנצנת פסטו (אני השתמשתי בשל SACLA חצי צנצנת עגבניות מיובשות בשמן
גבינה חרפרפה מסוג תום/קשקבל/פרמזן
למריחה:
ביצה טרופה

אופן הכנה:

את ההכנה צילמתי לכם בסרטון המסביר איך מכינים את המאפה מא’ ועד ת’. לאחר שתצפו בו תבינו כמה הוא פשוט וקל להכנה. זה עוד לפני שדיברתי בכלל על הטעם (ועל הריח)

 

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, מאפים, עוגות ועוגיות, שבועות תגיות: אלונה זוהר, יוטיוב, כשאוכל ואהבה נפגשים, מתכון, סרטון, עגבניות, ערוץ, פסטו, קל, שושנים
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס