לבצק:
350 גרם קמח
1 ביצה
חצי כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
חצי כף מלח
1 קרם פרש (או שמנת חמוצה)
2 כפות שמן זית
כחצי כוס מים
למלית:
1 צנצנת פסטו (אני השתמשתי בשל SACLA חצי צנצנת עגבניות מיובשות בשמן
גבינה חרפרפה מסוג תום/קשקבל/פרמזן
למריחה:
ביצה טרופה
אופן הכנה:
את ההכנה צילמתי לכם בסרטון המסביר איך מכינים את המאפה מא’ ועד ת’. לאחר שתצפו בו תבינו כמה הוא פשוט וקל להכנה. זה עוד לפני שדיברתי בכלל על הטעם (ועל הריח)