למצרכים:
1 חלה פרוסה
1 קופסת אגסים משומרים (אפשר עם כל פרי רך אחר)
5 ביצים
3 שקיות סוכר וניל
1 כוס חלב או ריוויון
1 שמנת מתוקה
שקדים פרוסים
אבקת סוכר
להכנה:
לשים חתיכות של חלה פרוסה בתבנית משומנת. בין לבין להניח אגסים.
לערבב בקערה את הביצים סוכר הווניל, שמנת מתוקה וחלב, עד שהבלילה תהיה הומוגנית.
לשפוך מעל הלחם.
לכסות בניילון נצמד ולהניח במקרר לשעה.
להסיר את הניילון ולפזר מעל שקדים פרוסים.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.
לפזר מעל אבקת סוכר ולהגיש.
סרטון הדגמה למתכון: