אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
לזניה – מהירת הכנה!

לזניה – מהירת הכנה!

25 במאי 2019 12:31

למצרכים:
עלי לזניה
למלית:
2 קוטג’
1 ביצה
1 רסק עגבניות גדול
4 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח
1 כף רוטב פסטו (לא חובה)
2 כוסות גבינה צהובה מגורדת
לערבב הכל היטב. אני טועמת לפני הוספת הביצה ורואה שהטעמים מתאימים לטעמינו.
שכבה סופית:
1 קופסא שמנת מתוקה
1 ביצה

להרכבת הלזניה:
לערבב את כל חומרי המלית.
לשמן תבנית מלבנית עם תרסיס שמן. להניח שכבה של עלי לזניה (לא צריך לבשל אותם) עליהם לשים שכבה של מילוי. לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת ולשים שוב שכבה של עלים. מעל שוב מילוי ואז שוב גבינה צהובה מגורדת ושוב עלים וכן הלאה….. השכבה הסופית צריכה להיות מילוי ועליו גבינה צהובה מגורדת.
בקערה לערבב ביצה + קופסת שמנת מתוקה. לשפוך מעל הכל (שתהיה בעצם השכבה הסופית).
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות חצי שעה או עד שהלזניה זהובה.
נכון שזה קל, פשוט ומהיר?

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, מאפים, מנות בצ'יק צ'ק, מנות עיקריות, פסטות, צמחוני / טבעוני / בריא, שבועות
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס