למצרכים:
2 תפוא"ד מבושלים בקליפתם (אחרי הבישול לקלף ולמעוך כמו לפירה)
1 חב' תרד בייבי מושרה במים רותחים עד ריכוך
4 כרשות/פראסה בינוניות מבושלות במים עד ריכוך
3 בצלים ירוקים
חצי צרור פטרוזיליה
1 ביצה
1/2 כוס פירורי מצה
מלח
פלפל שחור גרוס
להכנה:
לשים בקערת המג'ימיקס את הכרשה, התרד, הבצל הירוק והפטרוזיליה. למעוך יחד.
להעביר לקערה, להוסיף את תפוחי האדמה המעוכים, את הביצה, פירורי המצה, המלח והפלפל ולערבב לעיסה אחידה.
ליצור קציצות ולטגן בשמן חם.
להעביר לנייר סופג ולהיזהר, כל אחד שיעבור ליד יגנוב אחד.. אם לא תשמרו לא ישאר????