ללביבות:
2 תפוחי עץ מגורדים על פומפייה גסה (רצוי מזן גרנד סמיט למרות שהשתמשתי בפינק ליידי וזה יצא מעולה)
1 ביצה
4 כפות קמח תופח
3 כפות סוכר
1/2 כפית קינמון
למטבל:
1 קופסת קרם פרש השף הלבן
1/2 כוס אוכמניות קפואות (מופשרות)
1 כף סוכר
מעט תמצית ווניל
להכנה:
1. לערבב את האוכמניות עם הסוכר והווניל ולהניח בצד.
2. לסחוט את התפוחים המגורדים לנקז נוזלים ולערבב עם הביצה, הקמח, הסוכר והקינמון.
3. לחמם שמן במחבת בשכבה דקה.
4. לצקת בעזרת כף מנות של מסת התפוחים לשמן החם. לטגן משני הצדדים.
5. להעביר לנייר סופג.
6. להעביר את הקרם פרש לקערה עם האוכמניות והנוזלים שנוצרו בעת ההשריה. לערבב ביחד.
7. להעביר את הלביבות לכלי הגשה, לפזר מעל אבקת סוכר, להניח את המטבל ליד ו…..בתיאבון 🙂