דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס
אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים »
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
כתר הפתעות איטלקי

כתר הפתעות איטלקי

13 באפריל 2019 14:22

לבצק:
550 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
1 כף שטוחה מלח
1 ביצה
50 גרם שמן זית
250 סמ”ק חלב
1/2 כף רוזמרין מיובש
למילוי:
200 גרם עגבניות מיובשת בשמן טחונות במג’ימיקס
2 כוסות גבינות קשות מעורבבות (מה שבוחרים)
לציפוי:
1 חלמון
2 כפות חלב
קצח
3 כפות פרמזן מגורד
להכנה:
1. לשים את כל מצרכי הבצק בקערת המיקסר, ללוש את המצרכים כ- 5 דקות – את החלב להוסיף בהדרגה! לשים לפי הכמות שצריך.
2. לשים את הבצק במקום חמים לתפיחה – עד שיכפיל את נפחו.
3. להניח על משטח מקומח ולרדד בעזרת מערוך למלבן גדול (בערך בגודל 35 על 55).
4. בחלק הרחוק למרוח עגבניות מיובשות ולפזר עליו בנדיבות גבינות.
5. את החלק התחתון לחתוך לפסים בעובי 2 ס”מ ולגלגל סביב החלק עם המילוי.
6. לשים על תבנית עם נייר אפיה. למרוח בחלמון מעורבב בחלב. לפזר מעל קצח ופרמזן מגורד.
7. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך חצי שעה.
8. לפני ההגשה למרוח שמן זית בעזרת מברשת, ו…….להגיש  :)
מושששששששששששששששש תאמינו לי!

פורסם ב: אינדקס מתכונים, מאפים תגיות: אוכל שבא מהלב, כוסות, משמש, מתכון, פוקס הום, קינוח כוסות, קרם, קרם גבינה, ריקוטה, שכבות, תות שדה
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד
Close

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.