למצרכים:
1 ק”ג כנפיים של עוף
10 שיני שום
1/2 כוס (חד פעמית) של סויה
1/2 כוס (חד פעמית) של סילאן
1/2 כוס (חד פעמית) של רוטב צי’לי מתוק
3 כפות שמן זית
5 תפוחי אדמה שבושלו בקליפתם ובשלמותם בסיר עם הרבה מים – עד חצי ריכוך
להכנה:
בקערה לערבב את חומרי הרוטב (סויה, סילאן, צ’ילי ושמן זית).
לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים (חשוב שלא בושלו יתר על המידה במים כדי שישמרו על צורתם) להניח בתבנית גדולה.
עליהם לשים את הכנפיים ובין לבין לפזר את שיני השום (שלמות). מעל הכל לפזר את הרוטב ובעזרת כף לדאוג שהרוטב יצפה את כל הרכיבים.
לכסות בנייר כסף ולשים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות לשעה. אחרי שעה להוריד את נייר הכסף ולתת עוד רבע שעה בתנור.
הצבע משגע, הטעם נפלא והכנפיים הופכים לחטיפים שאפשר לנשנש עוד ועוד.