אלונה זוהר אלונה זוהר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
  • דף בית
  • אודות
  • אינדקס מתכונים
    • סלטים
    • מנות ראשונות
    • מנות עיקריות
    • תוספות
    • קינוחים
    • עוגות ועוגיות
    • מנות בצ'יק צ'ק
    • מנות גאוניות!
    • ללא גלוטן
    • צמחוני / טבעוני / בריא
    • חגים
  • מהתקשורת
  • מתכונים TV
  • צור קשר
ירקות ברוטב בוטנים אסיאתי

ירקות ברוטב בוטנים אסיאתי

27 באפריל 2019 13:21

לירקות:

1 זוקיני פרוס למקלות

2 גזרים פרוסים למקלות

1 בצל גדול פרוס

1/4 כרובית מפורקת לפרחים קטנים

1 פלפל חתוך לרצועות

סלסלת פטריות פרוסות

4 כפות שמן זית

לרוטב:

2 כפות חמאת בוטנים (רצוי עם דבש)

2 כפות רוטב צ’ילי

2 כפות סילאן

2 כפות רוטב סויה

2 שיני שום כתושות

1/2 כוס מים רותחים

50 גרם בוטנים מקולפים וגרוסים

50 גרם בוטנים – לקישוט המנה

להכנה:

1. לחמם שמן במחבת.

2. להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את השום ולטגן עוד 2 דקות.

3. להוסיף את הירקות לפי הסדר הבא כשביניהם לטגן כל ירק כ- 3 דקות: גזר, כרובית, פלפל, זוקיני, פטריות.

4. לערבב את כל חומרי הרוטב בקערה ולשפוך על הירקות ולטגן יחד תוך כדי ערבוב עוד 2-3 דקות.

5. לכתוש בוטנים ולפזר מעל – לקישוט.

פורסם ב: אינדקס מתכונים, ארוחת ערב, חגים, ללא גלוטן, מנות עיקריות, סוכות, סלטים, צמחוני / טבעוני / בריא תגיות: אלונה זוהר, אסיאתי, בוטנים, ירקות, כשאוכל ואהבה נפגשים, מתכון
© כל הזכויות שמורות לאלונה זוהר
נבנה ע"י EyeWeb ניהול ושיווק דיגיטלי
גלילה לראש העמוד

הירשמו לעדכונים:

נרשמת בהצלחה לאתר, אהיה בקשר בקרוב!

ארעה שגיאה בנסיון השליחה, אנא נסה/י שנית

כל האינפורמציה שסיפקת, היא למטרת עדכונים ושמירה על קשר.
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס