למצרכים:
2 שמנת מתוקה (סה”כ 500 גרם)
1 ק”ג גבינה לבנה
2 חבילות אינסטנט פודינג (160 גרם)
1.5 כוסות חלב
1 כף מחית תות שדה מרוכזת או 2 כפות ריבת תות שדה – רצוי חלקה
1/2 ק”ג עוגיות – רצוי איכותיות שבורות ומעוכות – לא מרוסקות!!!
2 ג’לי בטעם תות שדה
1 ק”ג תות שדה
להכנה:
1. בכוס גדולה של טרייפל לפזר פירורי עוגיות.
2. בקערת מיקסר עם וו הקצפה לשים: 2 שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט ולהקציף לקרם יציב. להוסיף את הגבינות ומחית התות שדה ולסובב יחד במיקסר עוד מספר סיבובים עד שהכל יתאחד. (חשוב לערבב עם לקקן גם את חלקה התחתון של קערת המיקסר שלא תישאר גבינה בחלק התחתון). לשפוך את הקרם על שכבת הביסקוויטים.
3. לקטום את חלקם העליון של התותים (החלק עם העלים) ולהשאיר אותם בשלמותם. להניח אותם בעמידה מעל שכבת הגבינה. צפופים ומסודרי יפה.
4. להכין את הג’לי לפי הוראות היצרן. לערבב היטב ולקרר אותו מעט (שלא יהיה רותח) ולשפוך על שכבת התות שדה.
5. להניח במקרר לחצי שעה-שעה ויש לכם את המנה האחרונה הכי יפה שיש! בתיאבון!
אני הצלחתי להפתיע, עכשיו תפתיעו גם אתם!