למצרכים:
1 ק"ג קמח
5 ביצים
1.5 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
150 גרם אגוזי מלך
150 גרם חמוציות מיובשות (אני אוהבת את הלא ממותקות)
להכנה:
1. לערבב את כל המצרכים הרטובים כולל הסוכר והסוכר וניל במיקסר עם וו גיטרה. לאחר קבלת קרם בהיר, להוסיף את הקמח, אבקת האפייה האגוזים והחמוציות.
2. ליצור נקניקים קטנים ולהניח בתבנית עם נייר אפיה במרחקים קטנים אחד מהשני – הם מעט תופחים.
3. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות-חצי שעה או עד שהעוגיות מזהיבות.
לשמור בכלי אטום.