למצרכים: (5-6 יח')
1 קופסת שימורים גרגירי חומוס (270 גרם אחרי סינון) לסנן ולשטוף היטב.
1 בצל בינוני
צרור קטן של פטרוזיליה
2 כפות קמח
1/3 כפית אגוז מוסקט טחון
1 כפית שטוחה של מלח
מעט פלפל שחור
שמן זית
להכנה:
1. לשים במג'ימיקס את הבצל, החומוס והפטרוזיליה ולטחון עד שהעיסה אחידה ללא חתיכות של גרגירי חומוס.
2. להעביר לקערה ולהוסיף את הקמח והתבלינים.
3. ליצור קציצות ולשים בתבנית על גבי נייר אפיה.
4. לזלף שמן זית מעל ההמבורגרים.
5. לאפות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 20 דקות.
להכין טחינה סמיכה חמצמצה, מעט בצל מטוגן ולאכול…