בצק:
500 גרם קמח
400 גרם חמאה
1 קופסא גבינה לבנה
1 כפית מלח
50 סמ”ק מים (רבע כוס)
2 חלמונים
1 שקית אבקת אפיה
למלית:
200 גרם גבינה
1 כוס גבינה צהובה מגורדת
3 כפות גדושות קורנפלור
1 ביצה
20 גרם חמאה מומסת
1 כפית מלח
להכנה:
לערבב את כל חומרי הבצק (אני אוהבת לרכך את החמאה במיקסר וו גיטרה לפני הכנסת שאר החומרים כך יותר קל לאחד את הבצק ולשמור על הומוגניות). לשים במקרר לשעה.
בינתיים:
את כל חומרי המלית לשים במיקסר לערבב היטב ולאחד.
לקמח משטח עבודה, לרדד את הבצק לעובי של כ 4-3 מ”מ. לקרוץ עיגולים למלא ולסגור היטב. אין מה לדאוג, גם אם נפתח באפיה, המילוי לא “בורח”. למרוח ביצה, לפזר שומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכחצי שעה או עד שיזהיבו.
בואו איתי, למטבח שלי ונכין ביחד את הבוריקיטס המושלמים: